• AZ 1141, Azərbaycan, Bakı şəh., Yasamal r.nu, Dadaş Bünyadzadə küç. 175 E3.
  • (+994 55) 265 89 90
  • office@besting.az
AZ
EN RU
  • Haqqımızda
    • Şirkət Haqqında
    • Missiya və Dəyərlərimiz
    • Keyfiyyət Siyasəti
    • Uğurlarımız/Sertifikatlar
  • Məhsullarımız
    • Çörək
    • Şirniyyat
    • Şokolad
    • Qida Xammalları
  • Müştərilərə
    • Məmnuniyyət Anketi
    • Tez-tez verilən suallar
  • Vakansiyalar
  • Media Mərkəzi
    • Xəbərlər
    • Bloq yazıları
    • KIV üçün
  • Əlaqə
  1. Ana Səhifə
  2. Media Mərkəzi
  3. Bloq Yazıları

Şirniyyat aləminin əjdahaları Hazırladığı qənnadılar şirin olsa da, bir qənnadçının keçdiyi yol elə də şirin olmur. 14.09.2020
Qənnadçıların və çörəkçilərin geyimi necə olmalıdır?! Funksional və əlverişli 17.08.2020
Keyfiyyətli un və sağlam çörək Qalın və incə unun fərqləri 28.07.2020
Çörəyin doğru saxlanılma yolları Çörəyi toz ağacından hazırlanan qabda saxlamaq tövsiyə olunur 14.07.2020
Günəbaxan tumlu ləziz çörək BESTING günəbaxan miksinin tərkibi günəbaxan tumları və orqanizmə vacib liflərlə zəngindir. 16.06.2020
Pəhriz zamanı şokolad yemək olarmı? Sağlamlığınızda ciddi problemlər yoxdursa, hər gün bir az şokolad yemək Sizə zərər verməz. 03.06.2020
Şokoladın orqanizmə faydası Üç-dörd şokolad parçası konsentrasiyanı və yaddaşı artırır 25.05.2020
Buğda orqanizmin enerji mənbəyidir Buğda dənəciklərinin tərkibini maqnezium və kalium təşkil edir 06.05.2020
Besting şəkər xəmirindən bir sənət əsəri yaradacaqsınız Besting şirkəti peşəkar ustalar üçün Şəkər xəmirini təqdim edir. 10.03.2020
  • 1
  • 2
  • Haqqımızda
    Şirkət Haqqında Missiya və Dəyərlərimiz Keyfiyyət Siyasəti Uğurlarımız/Sertifikatlar
  • Məhsullarımız
    Çörək Şirniyyat Şokolad Qida Xammalları
  • Müştərilərə
    Məmnuniyyət Anketi Tez-tez verilən suallar
  • Media Mərkəzi
    Xəbərlər Bloq yazıları KIV üçün
  • Korporativ Əməkdaşlıq
    Tərəfdaş ol
  • Vakansiyalar Əlaqə
Bütün hüquqlar qorunur! © 2023
Saytdan istifadə qaydaları
Məxfilik siyasəti